miércoles, 30 de noviembre de 2011

POLLASTRE AL CURRI
(Per a quatre persones)
INGREDIENTS:

Un pollastre de corral trossejat, a trossos xicotets
Una ceba gran
Oli d´oliva
Sal
Un yogurt de coco
Curri
Una pastilla d´avecrem
Comins mòlts
Tomaca fregit
Un got d´aigua
Mig quilo d´arròs Basmati
PREPARACIÓ:
Trossejar el pollastre de corral a trossos xicotets i reservar en un plat.
Tallar la ceba i reservar en un bol.
REALITZACIÓ:
Cobrir el fons de l´olla amb oli d´oliva i calfar a foc lent. Una vegada estiga l´oli calent sofregir la ceba fins que estiga daurada. Afegir la tomaca fregit i remoure amb la ceba durant quatre o cinc minuts. Afegir mitja culleradeta de café de comins mòlts, i fregir tot junt durant dos minuts. Mentres es frig tot, afegir el yogurt de coco i un got d´aigua en un recipient i remoure fins que estiga tot mesclat. Afegir a l´olla quan pasen dos minuts i remoure.
Quan estiga tot remogut, afegir el pollastre de corral i la pastilla d´avecrem triturada. Quan comence a bullir, afegir una culleradeta de postres de curri. Tapar l´olla i deixar coure durant quaranta minuts.
Mentres està coent el pollastre, posar a bullir una altra olla amb aigua i sal. Quan estiga bullint, afegir mig quilo d´arròs Basmati. Deixar bullint durant deu minuts i passar-ho per aigua. Ja està preparat per a servir.
COM SERVIR-LO?
Primer se servix l´arròs al mig del plat, i damunt la salsa. El pollastre ho posarem al voltant de l´arròs.
BON PROFIT!
 
 
Rosa Salcedo

No hay comentarios:

Publicar un comentario